NIEUW: Senior Practitioner Leergang Excellent Teamcoachen

Upgrade je diploma naar een hoger niveau!

Er zijn enkele opleidingen in Nederland die een NOBCO/EMCC erkende coachopleiding aanbieden op Senior Practitioner niveau. Met de Post Hbo Leergang Excellent Teamcoachen treden we toe tot de selecte groep van opleiders die een hoog gekwalificeerd aanbod hebben voor professionele coaches die een volgende ontwikkelslag willen maken.

De Leergang Excellent Teamcoachen is een module die voortbouwt op het curriculum van de Post Hbo Leergang Excellent Coachen. Deze zogenaamde stapelmodule is op dit moment exclusief voor coaches die de Leergang Excellent Coachen succesvol hebben afgerond. Het betreft dus een alumni-aanbod. In de toekomst worden andere senior practitioner stapelmodulen ontwikkeld, waaronder ‘organisatiecoaching’.

Daarnaast wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn om coaches die elders een practitioner coachopleiding hebben gevolgd, de mogelijkheid te geven om via een zijspoor in te stromen. Informatie hierover zal te zijner op deze website worden vermeld.

Specialist in het opleiden van coaches

Excellence Opleiding & Training wil zich gaan ontwikkelen tot een specialist in het opleiden van waardengedreven coaches. De gedachtegoed van het TransforMissioneel Coachen maakt daarvan een belangrijk onderdeel uit. Honderden cursisten en studenten hebben via een van onze coachopleidingen gestalte weten te geven aan een diep verlangen om echt -betekenisvol- invloed uit te oefenen op de levens van anderen.

Dat is onze missie… en daar gaan we mee door. Met deze stap van de Senior Practitioner opleiding maken we als opleider de laatste beweging naar onze ultieme droom: een erkende masteropleiding voor coaches in samenwerking met een hogeschool of universiteit.

Als je mee wilt doen aan het verlangen om een excellente coach te worden en via die weg anderen te helpen zich op een excellente manier  te ontwikkelen, dan hopen we je te ontmoeten bij een van onze opleidingen. Wil je eerst kennismaken en ervaren wat het is om een boost te krijgen in je eigen ontwikkeling? Volg dan onze Basiscursus Excellent Coachen.* Wie weet is dat voor jou een opstap naar professioneel coach!

* start op 30 september (Woerden) en 7 oktober (Zwolle en Apeldoorn)

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045