In 8 maanden erkend NOBCO-coach na Basiscursus Excellent Coachen

Start: 14 september 2018

In september start de opleiding Basiscursus Coachen Foundation. Deze is ontwikkeld voor hen die geen allround professioneel beroepscoach willen worden, maar wel via een erkende opleiding opgeleid willen worden tot een NOBCO-coach. De opleiding van acht maanden richt zich op de fundamenten van het coachen en sluit aan bij de behoefte om op een methodische en systematische wijze te coachen. De opleiding kan worden gevolg na een positieve beoordeling op de Basiscursus Excellent Coachen (vier maanden).

De studiebelasting is 1-2 dagdelen per week. Dat is inclusief de onderwijsdagen en je eigen praktijkvoering. Met andere woorden, naast de onderwijsdagen  heb je ± 5 uur per week nodig voor je studie en het voeren van coachgesprekken. Over het algemeen is het goed te combineren met werk en privé.

Oud-cursisten van de Basiscursus Excellent Coachen kunnen zich aanmelden voor 20 augustus!

Wil je liever een allround beroepscoach worden volg dat de NOBCO-erkende Post Hbo Leergang Excellent Coachen.

 

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045