Excellence | Meesterlijk Bekwaam

Persoonlijke aandacht, professioneel en praktijkgericht

Synoniemen van Excellence zijn meesterlijk, bekwaam, uniek, opmerkelijk, eersteklas, koninklijk… Het verwijst naar iets dat uitsteekt boven het gemiddelde en dat opvalt door haar bijzondere kwaliteiten. Wij geloven in ‘excellence’ en willen met het beste dat we hebben ontvangen, op een maximale wijze investeren in het potentieel van anderen.

Klik hier om te lezen wat ons onderscheid van andere opleidingen (onze Kernwaarden en Unique Selling Points).

Excellence Opleiding & Training streeft naar eersteklas toerusting en vorming op het gebied van waardengedreven leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het werkveld en zetten zich op een betrokken en dienstbare wijze in. Kenmerkend in onze werkwijze is de 5P-benadering.

De meest opvallende activiteiten van Excellence Opleiding & Training zijn de Basiscursus Coachen, de Post Hbo Leergang Coachen, de Post Hbo Leergang Excellent Leiderschap en de Cursus Effectief Leiderschap. Deze worden landelijk en via Open Inschrijving aangeboden.

We bieden ook een breed scala aan InCompany Trainingen binnen de non-profit en de publieke sector voor leidinggevenden, teams en medewerkers, zoals Teamtraining Zelfsturende Teams, Coachende Vaardigheden voor Leidinggevenden, Leergang Teamcoaching en Begeleide Intervisie. Al onze InCompany Trainingen ontwikkelen we in overleg met de opdrachtgever, zodat er een ‘excellente’ pakket op maat kan worden gemaakt.

Wij willen je graag dienen met het beste van wat we hebben ontvangen!

groep_excellence_2016_potlood

Lidmaatschappen

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). In dat kader onderschrijven we de Ethische Gedragscode en de daarbij behorende klachtenprocedure van de NOBCO en conformeren we ons aan de kwaliteitseisen van de NOBCO voor coachopleidingen (lidnummer: N2495).

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045