Basiscursus Excellent Coachen Foundation

Opleiding tot NOBCO gecertificeerd coach

Wie de Basiscursus Excellent Coachen heeft gevolgd en allround professioneel coach wil worden volgt aansluitend de Post Hbo Leergang Excellent Coachen (practitioner). Voor velen is dit echter een stap te ver vanwege het niveau of de zwaarte van de opleiding of omdat iemand geen beroepscoach wil worden.

Toch is er bij sommigen de behoefte om meer aan hun coachvaardigheden te werken en een opleiding te volgen die opleidt tot NOBCO registercoach, zonder de zwaarte van een volledig Post Hbo traject.

Daarvoor hebben we de Basiscursus Coachen Foundation ontwikkelt. De naam zegt het al, het richt zich op de fundamenten van het coachen. Met deze NOBCO-erkende basisopleiding laat je zien dat je waarde hecht aan een methodische aanpak in het coachen van bijvoorbeeld je medewerkers.

Deze nieuwe EQA-opleiding kan worden gevolgd nadat je met positief gevolg de Basiscursus Coachen heb gevolgd. Aansluitend volg je nog drie onderwijsmodulen (zes dagen) die gaan over TransforMissioneel Coachen en volg je zelf een coachtraject van vijf sessies gebaseerd op je persoonlijke ontwikkeling en je eigen coachpraktijk (30 CCU).

De opleiding duurt ongeveer 8 maanden nadat je de Basiscursus Excellent Coachen (4 maanden) hebt afgerond.

Gratis opfriscursus

Wil je op 21 september 2018 starten met deze Foundation-opleiding, maar heb je het gevoel dat de Basiscursus Excellent Coachen te ver is weggezakt? Geen nood, daarvoor organiseren we een gratis opfrisdag op 14 september. Dan ben je weer helemaal bij!

Met Excellence bieden we meer dan wordt gevraagd

Deze opleiding is door het EMCC en de NOBCO geaccrediteerd op Foundation niveau. Na de accreditatie zijn door ons module 4 en 5 en een persoonlijk coachtraject toegevoegd omdat we goede coaches willen afleveren en jou het beste willen geven. Je krijgt dus meer in het onderwijspakket dan nodig is en dan wat andere foundation-opleiders aanbieden. Wij kiezen voor excellence!

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045