Post Hbo Leergang Excellent Coachen

Resultaat

De Post Hbo Leergang Excellent Coachen Leergang is ontwikkeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht willen coachen binnen de context van een organisatie.

Naast aandacht voor de christelijke uitgangspunten hecht Excellence Opleiding & Training grote waarde aan professionaliteit. De Leergang Excellent Coachen leidt op tot Register Coach. De persoon is dan gekwalificeerd om het vak coachen als professie uit te oefenen en mag zich op inschrijven in het register van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Excellence Opleiding & Training wil coaches met een kwaliteitslabel opleiden. De Professionele Leergang Excellent Coachen gaat daarom uit van de kwaliteitscriteria zoals die is vastgesteld door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). De leergang heeft van de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) een EQA-accreditatie ontvangen op practitionerniveau.

Algemene Doeleinden

Excellence Opleiding & Training hecht grote waarde aan ontwikkeling op de volgende drie gebieden: houding, kennis en vaardigheden. De kwaliteitseisen zijn daarom samengevat in drie gerelateerde onderwijsdoelstellingen:

  • Houding: Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
  • Kennis: Coachen en het coachproces
  • Vaardigheden: Coachvaardigheden ontwikkelen

Een gedetailleerd overzicht van deze doelstellingen is te vinden in het document “Algemene Doeleinden Leergang Excellent Coachen”.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045