Ervaringen van deelnemers

Gabriel Anthonio (Raad van Bestuur Verslavingszorg Noord Nederland)

“Deze leergang is uniek in haar soort. Het gaat niet om technieken en successen, maar vooral over je persoonlijke ontwikkeling en het leven zelf. De inleiders zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit.”

Wilfred Juurlink (Raad van Bestuur Alliade Zorggroep)

“Met de Leergang Excellent leiderschap heb ik een mooie verdiepingsslag kunnen maken als leider. Als je als leider nog meer waarde wilt toevoegen: gun jezelf dan deze opleiding.”

Johan Mooij (Algemeen Directeur/ Bestuurder ZOA)

“Door in een kleine groep inspiratie op te doen en me te verdiepen in onderliggende waarden ben ik geholpen antwoorden te vinden op vragen als: waarom wil ik een leider zijn en wat betekent dat voor mij en anderen? Deze leergang beveel ik van harte aan!”

Gea Overweg (Teammanager SGJ)

“Het verwerkingsprogramma van negen maanden heeft me geholpen een enorme verdieping en een heldere rode draad in mijn leerproces te krijgen. Het heeft me gebracht tot zichtbare en meetbare resultaten.”

Marco van der Graaf (Directeur/ Bestuurder Tear Netherlands)

Ik heb veel baat gehad bij de Leergang Excellent Leiderschap. Na een groot aantal jaren in een leidinggevende positie merkte ik dat er patronen waren geslopen in mijn stijl van leiding geven en dat die stijl niet altijd congruent was met wie ik ben. De leergang heeft me geholpen om heldere doelen te formuleren over wat ik daaraan wil veranderen en bood goede aanknopingspunten om daar ook echt mee aan de slag te gaan.”

Liesbeth Keppel (Manager Welzijn & Zorg RIWIS)

“Met veel plezier genoten van bijzondere colleges door topsprekers. De Leergang Excellent Leiderschap was voor mij een oase in roerige tijden. Het brengt je terug bij de bedoeling, de essentie van het werk.”

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045