Medewerkers

Henry Koopman

img_0063-2Henry Koopman is opleidingscoördinator en kerndocent binnen de Post Hbo Leergang Excellent Coachen. Hij is eigenaar van Kracht van Verschil Coaching en Training.

Na een periode als leerkracht en (interim) directeur in het basisonderwijs, werkt hij sinds 2011 als coach en trainer in zijn eigen praktijk. Henry richt zich op lifecoaching, loopbaancoaching en relatiecoaching. Zijn werkveld is de non-profit sector, maar ook particulieren weten zijn praktijk te vinden.

Henry heeft zelf de Basiscursus en de Leergang Excellent Coachen succesvol afgerond. Op basis daarvan heeft hij zijn coachpraktijk vormgegeven, waarin hij het TransforMissoneel Coachen handen en voeten geeft. Naast zijn coachpraktijk runt hij samen met zijn vrouw een gezinshuis, waarbij hij hands-on dezelfde idealen uitdraagt.

Henry werkt graag integratief en weet uit ervaring dat geloof, identiteit, relaties en persoonlijkheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn om tot echte blijvende verandering te komen.

Deze ervaring en kennis geeft hij graag door aan studenten binnen de Basiscursus Coachen en de Post Hbo Leergang Excellent Coachen.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045