Coach Class InCompany

Coachen van medewerkers in persoonlijke ontwikkeling

De Coach Class InCompany is een interne en op maat gesneden cursus voor ‘coachend leiderschap’ van vier dagen verspreid over een periode van vier maanden. De cursus is bedoeld als een inleiding in het ontwikkelen van coachende vaardigheden en wordt gekenmerkt door een professionele benadering en een waardengedreven aanpak. De casussen, voorbeelden, opdrachten en oefeningen sluiten aan bij leidinggevenden in de branche.

In de Coach Class gaan de deelnemers ontdekken hoe op een betrekkelijk eenvoudige en positieve wijze invloed kan worden uitgeoefend op de mensen aan wie ze samenwerken. Vanaf de eerste dag gaan de cursisten aan de slag met praktische en concrete handvatten. Omdat de CoachClass werkt met kleine groepen en is er veel persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van de deelnemers. Het ontdekken van  persoonlijke overtuigingen en betekenisvolle waarden in relatie tot de eigen werkpraktijk en de organisatiecontext, vormen een belangrijk onderdeel van de cursus. Daarom is er veel ruimte voor reflectie, interactie en het bespreken van eigen praktijksituaties.

De cursusdagen zijn praktische trainingen onder leiding van inspirerende trainers met ruime ervaring op het gebied van leiderschap en coachen. Het leerwerk en het doordenken van de cursusstof vindt grotendeels buiten de cursusdagen plaats.

CoachClass InCompany

Nu ook voor medewerkers op MBO niveau

De CoachClass kent twee varianten. Er is een cursus op Hbo-niveau en een cursus voor medewerkers op MBO-niveau. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045