Medewerkers

John Sas

John Sas werkt mee als LVSC-supervisor en docent binnen de Post Hbo Leergang Excellent Coachen. Hij woont in Spijkenisse, is al meer dan dertig jaar getrouwd met Christine van Dijk en heeft met haar samen drie, inmiddels volwassen, kinderen én een kleindochter.

Hij  heeft 16 jaar in de gezondheidszorg en 15 jaar bij de lokale overheid gewerkt. Sinds januari 2008 werk hij als begeleidingskundige, onderzoeker, trainer en consultant full-time voor zijn eigen bedrijf Sasinerga. Hierin begeleidt hij individuen, teams en organisaties in leer- en ontwikkeltrajecten. Zijn klanten komen uit het bedrijfsleven, de zorg, onderwijs, de overheid en daaraan gelinieerde organisaties.

De bio van John’s bedrijf is ‘Alles begint met verlangen’. Een verlangen om te zijn wie we werkelijk bedoelt te zijn. Dit bereiken we door een pad te bewandelen. Vanuit een plan dat God heeft voor ieder mens. Hierbij gaat het niet in de eerste plaats om ‘ergens te komen’ maar om in het ‘hier en nu’ het pad te bewandelen. Leren, ontwikkelen, durven en handelen staan hierbij centraal. Dat we vervolgens onze bestemming bereiken vloeit hier ‘als vanzelf’ uit voort.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045