InCompany Opleidingen en Trainingen

Cursussen op Maat binnen Onderwijs en Zorg

Excellence Opleiding & Training verzorgt InCompany diverse opleidingen en trainingen gericht op het functioneren van medewerkers en leidinggevenden binnen non-profit organisaties, zoals onderwijs, zorg en welzijn. De inhoud richt zich vooral op persoonlijke ontwikkeling en het bekwamen van vaardigheden in het coachen, leidinggeven, samenwerken en teamontwikkeling.

Wij kiezen zoveel mogelijk voor maatwerk. Dat betekent dat we graag met u als opdrachtgever in gezamenlijk overleg tot een goed programma komen. U geeft aan waar groei en ontwikkeling nodig is en wij stellen net zo lang de vragen totdat we weten welke instrumenten daartoe kunnen bijdragen.

1. Teamtraining voor Zelfsturende Teams

De teamtraining voor zelfsturende teams is er op gericht dat teamleden de noodzakelijke vaardigheden, houding en motivatie ontwikkelen die nodig zijn om effectief en met plezier samen te werken, onderling te communiceren en gezamenlijk op een betekenisvolle wijze de gewenste resultaten te bereiken. Deze waardengedreven en resultaatgerichte training staat onder leiding van trainers met ruime ervaring in het begeleiden en coachen van teams en organisaties. Klik hier voor meer informatie.

2. Coach Class InCompany

De InCompany Coach Class is een interne en op maat gesneden cursus voor ‘coachend leiderschap’ van vier dagen verspreid over een periode van vier maanden. De CoachClass is geschikt voor operationeel leidinggevenden zoals teamleiders en managers. De cursus is bedoeld als een inleiding in het coachend leidinggeven en wordt gekenmerkt door een professionele benadering en een waardengedreven aanpak. De casussen, voorbeelden, opdrachten en oefeningen sluiten aan bij de doelgroep in de specifieke sector.  Klik hier voor meer informatie.

3. Begeleide Intervisie InCompany

Onder begeleiding van een intervisor leren deelnemers in enkele bijeenkomsten hoe zij elkaar op een methodisch verantwoorde wijze kunnen helpen in hun eigen professionele ontwikkeling via diverse intervisiewerkvormen. In de loop van de jaren heeft intervisie zich bewezen als een effectieve groepsgewijze vorm van professionele ontwikkeling doordat collega’s uit hetzelfde vakgebied leren van het bespreken van elkanders functioneren en situaties. Klik hier voor meer informatie.

4. Strategisch Ontwikkelen van Medewerkers

In deze driedaagse training ontvangen managers en leidinggevenden praktische tools en strategische inzichten om de eigen medewerkers naar een hoger niveau te brengen. Het doel van de training is om leidinggevenden gereedschap en een model mee te geven voor het creëren van open communicatie en het ontwikkelen van zelfvertrouwen en kennis en vaardigheden bij medewerkers. Je leert medewerkers geven wat ze nodig hebben en weg te laten wat ze niet nodig hebben. Hierdoor wordt het rendement van hun inzet vergroot en worden ze onder jouw leiding sneller taakvolwassen. Klik hier voor meer informatie.

5. Basiscursus Coachen Foundation (registercoach)

De InCompany Basiscursus Coachen Foundation is een cursus van zes dagen verspreid over een periode van acht maanden (187 studiebelastingsuren) en leidt op tot gecertificeerd NOBCO-coach op foundation-niveau. Deze interne en waardengedreven cursus is speciaal ontworpen voor leidinggevenden en coördinatoren die hun medewerkers en teams willen coachen op het terrein van samenwerking, communicatie en kwaliteitsverbetering. De deelnemers worden vanuit het TransforMissioneel gedachtengoed vertrouwd gemaakt met de belangrijkste coachvaardigheden en geholpen om met nieuwe inzichten en meer effectiviteit invloed uit te oefenen op de medewerkers en teams die ze begeleiden. Klik hier voor meer informatie

Overige InCompany Trainingen

In overleg kunnen ook andere trainingen worden gegeven op het terrein van bijvoorbeeld:

  • Training coachend begeleiden van leerlingen in het ROC NIEUW
  • Cursus Teamontwikkeling en teamcoaching
  • Conflicthantering voor managers
  • Visie- en strategieontwikkeling
  • Persoonlijk Leiderschap en leiderschapsvaardigheden
  • Communicatievaardigheden en Gesprekstechnieken

Aanvraag training of workshop

Voor een aanvraag of meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

facebook logo Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons aanbod!

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045