Post Hbo Leergang Excellent Teamcoachen

Hoe wordt de leergang getoetst?

Examen

Het examen voor de Post Hbo Leergang Excellent Coachen bestaat uit vier toetsonderdelen:

  1. Je praktijkontwikkeling vormt de input voor de andere toetsonderdelen en leg je vast in bewijsstukken waaruit blijkt dat je 50 coachcontacturen hebt gemaakt, waarvan minimaal 30 ccu voortkomen uit het coachen van teams
  2. Je ontwikkeling in het methodisch handelen en in je beroepshouding als professioneel teamcoach beschrijf je in een supervisieverslag.
  3. Je competentie- en profielontwikkeling welke voornamelijk wordt gevoed door je ervaringen uit je coachpraktijk en tijdens de onderwijsdagen beschrijf je in een profielverslag.
  4. Je cognitieve ontwikkeling wordt vastgelegd in een paper over een onderwerp gerelateerd aan teamcoaching gebaseerd op literatuurstudie en eigen empirisch onderzoek.

Diploma en PE

Bij een positief resultaat op alle toetsonderdelen heb je recht op het diploma ‘Post Hbo Leergang Excellent Teamcoachen’.

Voor deze leergang wordt een EQA erkenning aangevraagd bij de EMCC/ NOBCO. Deelnemers die reeds het diploma ‘EQA Post Hbo Leergang Excellent Coachen Practitioner’ in hun bezit hebben, ontvangen een diploma met het predicaat ‘Senior Practitioner’.

 

Zij-instromers ontvangen op het diploma niet het predicaat ‘senior practitioner’, maar krijgen een vermelding van het behaalde aantal PE-punten. Aan de opleiding Post Hbo Leergang Excellent Teamcoachen zijn 18 Permanente Educatie punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie treft u aan op: www.nobco.nl

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045