Post Hbo Leergang Excellent Teamcoachen

Voor wie is de leergang bedoeld?

Doel

Het doel van de Post Hbo Leergang Excellent Teamcoachen is om je binnen de gedachtegoed van het TransforMissioneel Coachen op te leiden tot een professionele teamcoach die in staat is een team te coachen op verborgen en onbesproken processen en dynamieken op basis van adequate interventies, met als doel dat het team zich verder kan gaan ontwikkelen.

Doelgroep

Instromers. Je kunt de Post Hbo Leergang Excellent Teamcoachen volgen als je de EQA Post Hbo Leergang Excellent Coachen positief hebt afgerond.

Zij-instromers. Op termijn wordt deze leergang ook opengesteld voor zij-instromers. Dat zijn coaches die elders een erkende practitioner coachopleiding hebben gevolgd en ter overbrugging aan de cursus “Inleiding TransforMissioneel Coachen” (uit het nascholingsaanbod) hebben deelgenomen.

Van jou wordt verwacht dat je werkzaam bent als professioneel coach en in je coaching gebruik maakt van verschillende modellen en kaders. In de praktijk werk je met verschillende soorten cliënten, contexten en organisaties of je bent je hierop aan het voorbereiden. Je bent bereid om actief mogelijkheden te creëren voor ontwikkeling en groei, je wilt leren omgaan met complexe relaties en je staat er voor open om te werken in onduidelijke kaders en veranderingsprocessen.

Studiebelasting

De studiebelasting van deze specifieke leergang is 174 SBU. Om er voor te zorgen dat je deze leergang prima kunt volgen naast je baan en de tijd die je investeert in je sociale netwerk is de studieperiode 12 maanden of 15 maanden (als je er voor kiest om je coachpraktijk met drie maanden te verlengen).

Omdat de Leergang Excellent Teamcoachen voortbouwt op de Post Hbo Leergang Excellent Coachen noemen we hier ook het totaal aantal SBU van beide trajecten, dat is: 670 SBU.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045