Medewerkers

Gerbrand Kloppenburg

Gerbrand Kloppenburg is als docent en LVSC-supervisor verbonden aan de Post Hbo Leergang Excellent Coachen. Hij is een ervaren begeleidingskundige en geregistreerd coachsupervisor bij de Association of Coaching Supervisors.

Nadat hij als hulpverlener werkte in de jeugdhulpverlening en de jeugd GGZ, was hij als kerndocent (methodiek, groepsdynamica en coaching) verbonden aan een HBO-opleiding Social Work (Viaa Zwolle).

Inmiddels is hij werkzaam als senior-consultant binnen het onderwijs. Zijn brede expertise op het gebied van opleiding, coaching en supervisie, organisatieverandering, (handelings)onderzoek en projectmanagement komen samen in het ontwerpen en uitvoeren van begeleidingstrajecten waarin leren en ontwikkelen centraal staan. Zijn kennis en inzichten zijn uitgebracht in het boek “Dynamiek en Diagnose – diagnostisch kijken in het sociaal werk”.

In 12013 heeft hij zijn tot MSc in Management Consultation afgerond aan de faculteit Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045